SHOP MEEZNATION GAMES MY MEEZ WHAT'S HOT

Closed Thread  Post New Thread
 
Thread Tools
Old 8th January 2014   #1
i_eat_flesh
 
 
Level: 5
Level up: 85%
Activity: 0%
Posts: 129
Status: Offline
Default Get rid of beta!!!

How in the world to i get to the old lay out
i cant stand this beta its horrible and i want back
to the old layout so my stuff will actually load and work!!

so NOW i tried changing my avi in the shop on chrome with the classic
site since when i used beta it wouldnt even load
well it wouldnt save anything so i have to use mozilla or explorer both
of which i dont like using since they run kinda slow sooo yeah fix that

Last edited by emo_smileyz; 8th January 2014 at 07:26 PM. Reason: spelled "WORK" wrong xP and now have another problem
The Following 2 Meezers Support emo_smileyz's Post:
Old 8th January 2014   #2
wtfdude-_-
Forum Megastar
 
 
Level: 35
Level up: 56%
Activity: 10%
Posts: 4,887
Status: Offline
Default Re: Get rid of beta!!!

Press "Use Classic".
It's bellow the Meez logo on the top.
Or type beta.meez.com/classic
__________________
The Following Meezers Support wtfdude-_-'s Post:
Old 8th January 2014   #3
_trillophobia_
 
 
Level: 0 (Why?)
Posts: 1,700
Status: Offline
Default Re: Get rid of beta!!!

Please stop making threads like this.BETA IS NOT GOING ANYWHERE SO MOVE ON. Christ.
Old 8th January 2014   #4
goldsoul-
Forum Junior
 
 
Level: 7
Level up: 76%
Activity: 0%
Posts: 392
Status: Offline
Default Re: Get rid of beta!!!

The meez admins aren't changing their minds about beta. We'll just have to deal with it and tell them what's wrong so they can make it better suited for us.
__________________
this is a lie.
Old 8th January 2014   #5
i_eat_flesh
 
 
Level: 5
Level up: 85%
Activity: 0%
Posts: 129
Status: Offline
Default Re: Get rid of beta!!!

Quote:
_trillophobia_ wrote: View Post

Please stop making threads like this.BETA IS NOT GOING ANYWHERE SO MOVE ON. Christ.
how about you just dont read them damn idk how people dont get that i dont like it and i wanted to post so guess what... Im gonna post it

---------- Post added 8th January 2014 at 09:21 PM ----------

Quote:
wtfdude-_- wrote: View Post

Press "Use Classic".
It's bellow the Meez logo on the top.
Or type beta.meez.com/classic
thank you for actually helping
Old 8th January 2014   #6
YouOweMeLove
Forum Superstar
 
 
Level: 31
Level up: 38%
Activity: 0%
Posts: 1,854
Status: Offline
Default Re: Get rid of beta!!!

Quote:
_trillophobia_ wrote: View Post

Please stop making threads like this.BETA IS NOT GOING ANYWHERE SO MOVE ON. Christ.
Stop being rude.
__________________
Old 8th January 2014   #7
i_eat_flesh
 
 
Level: 5
Level up: 85%
Activity: 0%
Posts: 129
Status: Offline
Default Re: Get rid of beta!!!

Quote:
YouOweMeLove wrote: View Post

Stop being rude.
thank you
Old 10th January 2014   #8
wtfdude-_-
Forum Megastar
 
 
Level: 35
Level up: 56%
Activity: 10%
Posts: 4,887
Status: Offline
Default Re: Get rid of beta!!!

I'd post something like "there are a lot of threads about Beta. Please search before you post" too. But I did not do that, because I have no idea what is going on Meez mainly because I am not very active and I miss out a lot of stuff.
And by the way your Meez won't load on Beta if you are wearing stuff from the opposite gender.
I figured that's the reason we can reset our avatar now if you haven't removed those items yet..
__________________
Old 10th January 2014   #9
RoscoeMeez
Meez Tech Support
 
 
Level: 60
Level up: 73%
Activity: 10%
Posts: 12,780
Status: Online
Default Re: Get rid of beta!!!

Quote:
wtfdude-_- wrote: View Post

Press "Use Classic".
It's bellow the Meez logo on the top.
Or type beta.meez.com/classic
We are currently working on transferring all the data from Meez.com to Beta Meez. It is a long process and we thank you for your patience. In the meantime, you can do what wtfdude-_- said.
__________________

If your having trouble with anything here at Meez, I can help! Please use the contact us link to get in touch.

Closed Thread  Post New Thread

Thread Tools

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 09:09 AM.
To change your timezone, use 'Edit Options' under the 'Settings' menu.




Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.